2005. december 30.

MetalMania 2006: Testament-tel teljes a program


Teljes a március 2-ai MetalMania Fesztivál fellépőinek névsora: a Petőfi Csarnok nagyszínpadán három főzenekar, az Anathema, a Nevermore és a Testament ad koncertet, előttük pedig a Painmuseum, a Charon, a Soilwork, a Carpathian Forest, a The Dethroners és a Gire is szerepel majd.

A ’80-as évek elején alakult Testament nem szorul bemutatásra. A thrash metal emblematikus csapata idén klasszikus felállásában turnézta végig az Ó és az Újvilágot, jövő tavasszal pedig Magyarországra is visszatér… a Testament produkciója zárja majd a MetalMania 2006 egész napos koncertfolyamát. Közvetlenül előttük a brit Anathema és a szintén USA-béli Nevermore (képünkön) lép fel főzenekarként. További hat együttes mutatkozik be a Nagyszínpadon: a kora délutáni kapunyitás után fellép a magyar Gire és a The Dethroners, a Testament turnévendégeként érkező amerikai Painmuseum, a finn Charon, a norvég Carpathian Forest, továbbá a svéd Soilwork is.

A 2006-os év legerősebb metal-zenei rendezvényének ígérkező MetalMania programját a Kisszínpad magyar fellépői teszik teljessé: itt a Vale Of Tears, a Remorse, a Casketgarden, a Black Leaves, a Nadir, a Prompt, a Relikvia, az Autumn Twilight, a Variola és a Stereochrist zenészeivel találkozhatunk majd. A fesztivál weboldala néhány napon belül indul a www.negativeart.hu/metalmania címen, ahol részletesebb információkat találhatunk a fellépőkről, és a tervezett további programokról.

Két színpad, tizenkilenc fellépő, és jó tizenkét órán át dübörgő hangfalak várják tehát március 2-án a Petőfi Csarnokba látogatókat… a hatalmas érdeklődést jól jelzi, hogy már Csehországból, Ausztriából és Finnországból is érkeztek jegyfoglalások. A MetalMania 2006 belépői ugyanis máris kaphatóak, január 31-éig 6500 Ft-os áron, ezt követően pedig 7000 Ft-ért. A jegyek beszerezhetőek a TicketExpress üzleteiben, a www.ticketportal.hu és a http://www.fireboxeurope.com/ hálózatában, továbbá Budapesten a következő ismert boltokban: Headbanger, Shark, CD Pince, Hammer Zenebarlang, Last Exit, Viking, Elektromos Krokodil. Vidéki elárusítóhelyek: Debrecen-Rock Ness, Eger-Zenevár, Szeged-Bahia, Székesfehérvár-Káosz.

A fentieken kívül a www.negativeart.hu oldal Bolt menüpontja alatt, valamint a Negative Art minden pénteken jelentkező, „Rémálom a Nyár utcában” nevű koncertsorozatán is megvásárolhatjuk a jegyet, a budapesti Marco Polo Clubban (Bp. VII., Nyár u. 6.). Azok, akik e két helyen szerzik be belépőjüket, további 500 Ft-ot spórolhatnak meg, vagyis mindössze 6000 Ft-ot kell kifizetniük. Ez a megtakarítási lehetőség csak az első száz belépő esetében érhető el, ezért érdemes még az ünnepek előtt lecsapni az akciós jegyek valamelyikére, ami így akár még a karácsonyfa alá is bekerülhet..

MetalMania 2006 – tudnivalók:
2006. március 2., csütörtök
Budapest, Petőfi Csarnok
A Nagyszínpad fellépői: Testament, Anathema, Nevermore, Soilwork, Carpathian Forest, Charon, Painmuseum, The Dethroners, Gire.
A Kisszínpad fellépői: Vale Of Tears, Remorse, Casketgarden, Black Leaves, Nadir, Prompt, Relikvia, Autumn Twilight, Variola, Stereochrist.
Belépő: január 31-ig 6500 Ft, utána 7000 Ft.

További információk:

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.ticketportal.hu