2006. november 27.

Völkerball - DVD Launch Party a Rammstein új kiadványa kapcsán


Novemberben jelent meg a német Rammstein új koncert-DVD-je, a Völkerball. Ebből az alkalomból szervez hajnalig tartó mulatságot december 2-án a 101-es Klub gárdája, a Negative Art segítségével. A németek mellett többek között a Nine Inch Nails és a Depeche Mode dalai is felcsendülnek majd a Kashmir Underground két termében, ahol az új DVD-t kedvezményes áron vásárolhatjuk meg.

A német zenekarok egyik legsikeresebbike, a Rammstein idén új DVD-vel lepi meg rajongóit. A címét egy népszerű labdajátékról kapó 'Völkerball' három verzióban jelent meg, de az egy DVD-t és egy CD-t tartalmazó standard változat is összesen két és fél órás audiovizuális élményt jelent majd.. a felvételek Franciaországban, Japánban, Angliában és Oroszországban készültek. A Völkerball speciális változata egy kilencven perces dokumentumfilmet rejtő DVD-vel, a limitált verzió pedig egy 190 oldalas turné fotóalbummal és - egy negyedik lemezen - az összes rögzített élő felvétellel egészül ki.

A Völkerball megjelenése alkalmából rendez DVD Launch Party-t a 101-es Klub és a Negative Art. A kiváló hangtechnikájáról ismert Kashmir Underground nagytermében Depeche Mode, Rammstein, Nine Inch Nails és más hasonló zenék szólnak majd reggelig Andone, Zero, Csabbika és P.Gabi jóvoltából, a kisteremben pedig Liquid és Sick-Ram nyomja majd az industrial, future-pop és szinti-pop zenéket. A helyszínen a Völkerball standard és speciális verziója is kapható lesz majd, méghozzá kedvezményes áron.

Rammstein - Völkerball: DVD Launch Party:
2006. december 2., szombat
Budapest, Kashmir Underground (IX. Üllői út 51.)
Nagyteren: Andone,  Zero, Csabbika, P.Gabi
Kisterem: Liquid, Sick-Ram
Belépő: 800 Ft.

Kapcsolódó weboldalak: