2007. január 25.

Ektomorf - koncertriportok a tévében


"Magyarország! Szeretünk titeket!" - ordította Farkas Zotya január 19-én a több mint 700 tomboló rajongóval csurig megtelt A38 hajón. Maga a zenekar sem számított ennyi érdeklődőre, de a fenti mondat valóban jól jellemezte a bulit: a csapat és a közönség is felszabadult hangulatban, mosolygós arccal zúzott végig minden nótát, s a nagy ugrálással a hajót is extra módon sikerült behimbálni. A Gire, a Replika, a Cadaveres, az Ektomorf és a szervező Negative Art ezúton is köszöni mindenkinek a csodás estét.

A négy vidéki gárda teltházas budapesti koncertje a média érdeklődését is felkeltette: a sok helyen már olvasható élménybeszámolók mellett az országos televíziócsatornák egyikén a koncertről és Mezőkovácsházáról is láthatunk majd egy-egy riportot... részletek a www.negativeart.hu oldalon! A Kettőnégy műsora pedig máris megtekinthető webcsatornás oldalukon, és ugyanitt egy Replika interjú is található (http://webcsatorna.hu/filmek/walkman070122&show=0 )

Remélhetőleg jó ómennek bizonyul, hogy a márciusi MetalMania Fesztivált is négy vidéki gárda nyitja majd az Almássy Téri Szabadidőközpontban.. a My Dying Bride-ot, a Korpiklaanit és a Testament-et is felvonultató fesztivál szervezése már gőzerővel zajlik, és jegyek máris kaphatók - az első 100 darab extra kedvezményes áron!