2007. március 12.

Eric Singer Project a Wigwamban


Vérbő rockandroll éjszaka vár minket március 21-én a Wigwam Rock Clubban, ahol a Kiss dobosa és gitárosa, a Mötley Crüe énekes-gitárosa és Alice Cooper baszgitárosa szolgáltatja majd a talpalávalót, közös zenekaruk, az Eric Singer Project koncertjén. A slágerekkel sűrűn tűzdelt műsort két hazai banda, a Lovegun és a Jolly Roger műsora vezeti majd fel.

Az Eric Singer Project zenéjében minden benne van, ami rock and roll - méghozzá több okból is. Egyrészt azért, mert programuk gerincét olyan előadók slágerei teszik ki, mint a KISS, a Mötley Crüe, Alice Cooper vagy a Union nótái, másrészt pedig azért, mert a dalokat ráadásul e legendás csapatok egykori és jelenlegi tagjai adják elő, úgy mint Bruce Kulick (ex-Kiss, Grand Funk Railroad), John Corabi (ex-Mötley Crüe, Ratt, Scream) vagy Chuck Garric (Alice Cooper). No és persze a névadó dobos, Eric Singer, aki 1991 óta kisebb megszakításokkal tagja a Kiss-nek, de a Black Sabbath-ban és a Unionban is ütötte már a bőröket.

Az Eric Singer Projectben - ismertebb nevén ESP - tehát ötvöződik a tehetség, a legismertebb rock csapatok egyikében-másikában szerzett sokéves tapasztalat, és az évtizedes slágerek keveréke, így aztán a zenekar sikerre van ítélve: 2006-ban adott néhány koncertjük - többek között Ausztráliában és Japánban - teltházas bulikat eredményezett, s energikus, izgalmas koncertjük lenyűgözte a közönséget. Nem is csoda, hogy ilyen felszabadult hangulat alakulhatott ki, hiszen a zenészek saját elmondásuk szerint is szórakozás céljából hozták létre az ESP-t. A tavaly adott koncerteket rögzítették is, így az ősszel már CD és DVD formában is beszerezhető lesz az élmény. A megjelenés fontosságát az is növeli, hogy az 1998-as bemutatkozó lemez, a Lost And Spaced óta ezek lesznek az első ESP-kiadványok.

Az Eric Singer Project most zajló turnéjának egyetlen kelet-európai állomása lesz majd a budapesti koncert, melyre március 21-én kerül sor a Wigwamban, két nem kevésbé lendületes hazai gárda, a - nevét éppen egy Kiss albumtól kölcsönzött - Lovegun, valamint egy igazi kalózrock csapat, a Jolly Roger társaságában. A koncert után dedikáltatásra is lehetőséget kapunk! Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Tudnivalók:
2007. március 21., szerda 20.00 óra
Budapest, Wigwam
Eric Singer Project, Lovegun, Jolly Roger koncertek
Belépő: 5600 Ft, a helyszínen 5900 Ft.

ESP - felállás:
Eric Singer (Kiss, Alice Cooper, Union, ex-Badlands, Black Sabbath)
Bruce Kulick (ex-Kiss, Grand Funk Railroad)
John Corabi (ex-Motley Crue, Ratt, Scream)
Chuck Garric (Alice Cooper)

Kapcsolódó weboldalak: