2007. március 21.

MetalMania: dedikálások, fesztiválpóló


Finisben az idei MetalMania: minden készen áll a péntek délután kezdetét vevő össznépi metálmulatsághoz, melyen a Remorse, a Watch My Dying, az Obiat, a Sin Of Kain, a Wackor és a Cadaveres mellett a My Dying Bride, a Korpiklaani és a Testament húzza majd el a nótánkat.

A Korpiklaani koncertjén ízelítőt kaphatunk a finn zenekar új albumából, a My Dying Bride először ad klubkoncertet Magyarországon. Úgy tűnik, hogy az Iron Maiden idén is elkerüli hazánkat, viszont a Testament elhozza Doug Hall-t, a Maiden hangmérnökét, hogy 100%-os hangzással szedjék le a hazai és külhonból érkezett hallgatóság helyét. Ebben a fesztivál helyszíne is partner, hiszen nemrégiben vásároltak világszínvonalú hangtechnikát.

Természetesen nemcsak a koncertteremben, hanem a színfalak mögött is hatalmas sürgés-forgás zajlik majd, ennek köszönhetően a külföldi fellépőkkel több interjú is készül majd, közönségtalálkozóra is sor kerül, és az első emeleten dedikálásokra is készülhetünk, nagyjából az alábbi időpontokban:
16:10-16:35 - Korpiklaani
17:10-17:35 - My Dying Bride
19:10-19:35 - Testament

A rendezvény területén egy Hammer stand is található majd, ahol többek között a fellépők CD-it, pólóit is be lehet szerezni, de itt lesz kapható a nemrég elkészült fesztiválpóló is, különböző színekben és méretekben. A MetalMania Fesztiválra a helyszínen is kaphatók majd jegyek, így azok, akik elmulasztották elővételben beszerezni belépőjüket, az Almássy Téri Szabadidőközpont pénztárában is megtehetik ezt, változatlanul 7000 forintért.

MetalMania Fesztivál
2007. március 23., péntek 14.00 óra
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont
Testament, My Dying Bride, Korpiklaani, Obiat, Remorse, Watch My Dying, Cadaveres, Wackor, Sin Of Kain koncertek
Belépő: 7000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak: