2007. április 5.

Pokolgép az Almássy-n, Metal Fesztivál Kecskeméten és Szolnokon

A honi metálzenekarok legjava szerepel majd áprilisban a szolnoki Metal Liget és a kecskeméti Hírös Metal Fesztiválokon: számos további banda mellett a Tankcsapda, a Depresszió, az Ossian, az Akela is koncertezik majd, valamint az a Pokolgép, mely április 6-án duplakoncerttel lepi meg budapesti rajongóit: az Almássy Téri Szabadidőközpontban egy akusztikus és egy "hangos" koncertet is hallhatunk majd tőlük.


Különleges programmal készül budapesti koncertjére a Pokolgép együttes. Április 6-án egy akusztikus műsort is hallhatunk Rudán Joe-éktól, melynek keretében az Oblatio című akusztikus albumot mutatják be. Természetesen a szokásos "hangos" koncert sem marad el, így duplabuliban lesz részünk. Az akusztikus rész idejére hattagúvá bővül a zenekar: a Black-Outból is ismert Csányi Szabolcs gitározik és vokálozik majd a Pokolgéppel.

Egy nappal később, április 7-én egy monstre metálbuli keretében lép fel a zenekar. A szolnoki Tiszaligetben, a Főiskolai Olaj Sportcsarnokban tartják az idei Metal Ligetet, mely immár az ötödik lesz a sorban, és csakúgy mint az elmúlt években, idén is szerepel majd a legnépszerűbb hazai keményzenekarok szinte mindegyike: 15.00 órától fellép a Tankcsapda, a Depresszió, a Pokolgép, az Ossian, az Akela, a Road, az AB/CD, a Wisdom, a 6test, a Rómeó Vérzik, a Lady Macbeth, a Robinzon Cirkusz, a Cool Head Clan, a Krízis és a Benzin.

Néhány héttel később Kecskeméten folytatódik a koncertek sora: április 21-én vár ránk a Hírös Metal Fesztivál, melynek 16.00 órától kezdődő programjában a Depresszió, az Ossian, a Pokolgép, az Akela, a Junkies, a Road, a Krízis, a Rómeó Vérzik, a Wisdom és a Partyzan koncertje szerepel.

A három rendezvényre jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Tudnivalók:
2007. április 6., péntek 20.00 óra
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont
Pokolgép koncert
21.00 órától Oblatio akusztikus program,
23.00 órától Mindhalálig Rock'n'Roll hangos program
vendég: Csányi Szabolcs (Black-Out)
Belépő: 1900 Ft, elővételben 1600 Ft.

Metal Liget
2007. április 7., szombat 15.00 óra
Szolnok, Tiszaliget, Főiskolai Olaj Sportcsarnok
Tankcsapda, Depresszió, Pokolgép, Ossian, Akela, Road, AB/CD, Wisdom, 6test, Rómeó Vérzik, Lady Macbeth, Robinzon Cirkusz, Cool Head Clean, Krízis, Benzin koncertek
Belépő: 2990 Ft, elővételben 2800 Ft.

Hírös Metal Fesztivál
2007. április 21., szombat 16.00 óra
Kecskemét, Lánchíd úti Sportcsarnok
Depresszió, Ossian, Pokolgép, Akela, Junkies, Road, Krízis, Rómeó Vérzik, Wisdom Partyzan koncertek
Belépő: 2500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak: