2007. május 3.

Feltámad a Rémálom a Nyár utcában


Egyéves szünet után, szeptembertől ismét ránktör a Rémálom a Nyár utcában. Mint ahogy az a névből is sejthető, a helyszín nem változik: az After Music néven újra megnyílt egykori Marco Polo Club ad otthont a Negative Art rendszeres klubestjének.

Tavaly októberben a helyszín bezárásával együtt a Rémálom a Nyár utcában is búcsúzott, s ezzel átmenetileg megszűnt a 2002-ben indult, minden pénteken jelentkező programsorozat, mely a fővárosi zenei élet egyik meghatározó rendezvényévé vált, s több száz hazai és külföldi zenekar mutatkozhatott be a segítségével.

A majdnem egy éves kényszerpihenő után ősszel újraindul a rendezvénysorozat, melynek koncepciója nem változik: a "Rémálmok" küldetése továbbra is az, hogy teret és fellépési lehetőséget biztosítson az arra érdemes magyar és külföldi underground zenekaroknak, illetve színvonalas szórakozási lehetőséget teremtsen mindazoknak, akik igényes, emberi légkörben szeretnének eltölteni egy-egy estét.

A jövőben erre nem pénteken, hanem csütörtökön lesz lehetőségük: szeptember 13-án jelentkezik majd először újra a Rémálom a Dyas és a Dethroners koncertjével, a megújult és megszépült klub igényes, hangulatos miliőt árasztó falai között. A belépő is változik, pontosabban megszűnik: a Negative Art ősztől ingyenes programokkal várja majd a Rémálmok régi és új vendégeit.

Kapcsolódó weboldalak: