2007. szeptember 18.

Rémálom a Nyár utcában: ingyensör a nyitóbulin!


Szeptember 20-án visszatérnek a Rémálmok a Nyár utcába. Budapest egyik legrégebbi, 5 évvel ezelőtt indult rendezvénysorozata egy éves kihagyás után jelentkezik szeptember 20-án, méghozzá - ahogy az a névből is sejthető - a régi, ám időközben megújult és nevet váltott helyszínen, az After Music Clubban. Az ingyenessé váló és csütörtökre átkerülő rendezvénysorozat első estéjén a szervezők egy pohár sörrel fogadják a régi és új vendégeket.

2002. szeptember 27-én rendezték az első bulit Rémálom a Nyár utcában néven, az egykori Marco Polo Clubban. Ez a klub közel négy évig volt minden pénteken a rendezvénysorozat otthona. A programkínálat az évek során sokat színesedett: a kezdeti dark gothic zenekarok mellett az utolsó években már a legkülönbözőbb rock és metalbandák is szerepeltek a színpadon és az afterparty-k programjában - minden, amiben ott a rock'n roll életérzés.

A Marco Polo Club 2006. októberi bezárásával úgy tűnt, hogy a rendezvénysorozatnak is befellegzik, ám az újjávarázsolt, és After Music Club néven ismét megnyitott Nyár utcai pincehelységbe egy év kihagyás után most visszaköltözik a Rémálom szelleme. A koncepció és a non-stop rock'n roll nem változik, az időpont és a belépő ára azonban igen: mostantól minden csütörtökön három zenekarral és hajnalig tartó bulival várnak várnak minket a szervezők, méghozzá belépti díj nélkül.

Az első héten a Dethroners és a Dyas is fellép majd, vagyis az a két zenekar, akik a legelső Rémálmon is szerepeltek 2002-ben. A nyitóbuli látogatóit a szervezők egy pohár sörrel fogadják, s a későbbi bulikon is előfordulhatnak különböző welcome drinkek. Ami a későbbi programot illeti: novemberig többek között a Variola, a Moon, a Holt Költők Társasága, a Nulladik Változat és a Stereochrist lép majd fel, láthatunk egy Opeth tribute zenekart, és lesz egy doom est is. A DJ pult mögött a már jól ismert Jesper mellett Heaven't és Adam_ válogatja majd a hajnalig tartó rockbuli dalait.

Rémálom a Nyár utcában
Helyszín: After Music Club (ex-Marco Polo Club, Bp. VII. Nyár u. 6.)
Minden rémálom buli ingyenes.

2007. szeptember 20., csütörtök 19.00 óra
The Dethroners, Dyas, Mocun koncertek
Afterparty: Zero, Jesper, Heaven't, Adam_
Welcome-sör!

2007. szeptember 27., csütörtök 19.00 óra
Nulladik Változat, Holt Költők Társasága, Fred koncertek
Afterparty: Jesper, Heaven't, Adam_

2007. október 4., csütörtök 19.00 óra
The Moon, Neverland, Gyöngyvér koncertek
Afterparty: Jesper

2007. október 11., csütörtök 19.00 óra
Stereochrist, Zippo, Sunday Fury koncertek
Afterparty: Jesper

2007. október 18., csütörtök 19.00 óra
Variola + vendégzenekarok
Afterparty: Jesper

2007. október 25., csütörtök 19.00 óra
Opeth Tribute, Gaslight, Sollen koncertek

2007. november 1., csütörtök 19.00 óra
Doom night