2007. december 11.

Pannonia Allstars Ska Orchestra - lemezbemutató az A38-on


Nem kell tovább várni a második PASO nagylemezre, hiszen már november végétől megrendelhető az együttes weboldaláról a The Return of the Pannonians. Az új lemezhez európai miniturné is jár: a csehek, franciák és hollandok mellett természetesen Budapesten is bemutatja a ska csapat a lemezt, méghozzá december 15-én az A38 hajón.

A The Return of the Pannonians című nagylemezhez egy kisebb európai turné is kapcsolódik: december 5-én Prágában kezdett Pannnoia Allstars Ska Orchestra az International Ska Circus nevet viselő rendezvénysorozat keretein belül, ahol három amerikai zenekarral, a Megalith Records-os a Toasters-zel, a méltán híres, komoly múltú, a ska-t soul-lal fűszerező Pietasters-zel, a fiatalabb Hub City Stompers-zel, illetve a már hazánkban is vendégül látott cseh Fast Food Orchestrával léptek fel.

A koncertsorozat következő állomása december 7-én lesz a franciaországi Lille-ben, majd a brüsszeli Magyar Intézet, végül Zaandam következik, ahol a Skaandam fesztiválon fő zenekaraként szerepelnek. Budapesten egy igazán nagyszabású lemezbemutató koncertre készülhetünk, hiszen december 15-én az új albumon szereplő Summertime-on kívül más számokban is vendégszerepel Harcsa Veronika és Kiss Erzsi, illetve a Csürrentő Együttes is közreműködik majd, s fellép a Kettő Kettő, a PASO Soundsystem és a Sound Sistaz.

A koncert helyszínén, az A38 hajón természetesen az új album is kapható lesz, méghozzá kedvezményes áron. Egy számot az intereneten is meghallgathatunk: a System Connection a www.myspace.com/paso címen érhető el, a lemezbemutatóra szóló jegyek pedig a Ticketportalnál kaphatók, országszerte a jegyirodákban, valamint a www.ticketportal.hu oldalon, ahol otthoni jegynyomtatást is választhatunk. Érdemes minél hamarabb beszerezni a belépőt, hiszen a leggyorsabbak kedvezményesen juthatnak hozzá, másrészt így biztos beférnek majd a hajóra, ahol a legutóbbi PASO-bulin is teltház volt.

Pannonia Allstars Ska Orchestra - lemezbemutató koncert
2007. december 15., szombat 20.00 óra
Budapest, A38 hajó
A PASO vendégei: Harcsa Veronika, Kiss Erzsi, Barna György, Erik Sumo
További fellépők: Kettő Kettő, Csürrentő Együttes, PASO soundsystem, Sound Sistaz
Belépő: december 14-ig ill. a készlet erejéig 1400 Ft, a koncert napján 1700 Ft.

Kapcsolódó weboldalak: