2008. augusztus 21.

Carl Cox - szeptemberben Bécsben!


Családi okokra hivatkozva mondta le szigetes koncertjét Carl Cox, az acid house veteránja, a techno bajnoka. A rajongók azonban így is bulizhatnak egyet a világ legismertebb techno sztár dj-ének és producerének szettjére, ha szeptember 6-án ellátogatnak a bécsi Pyramide-ba, a Hypnotic Fesztivál 8. születésnapi partijára. Ráadásul az ausztriai bulira akár lakóhelyünkön is megválthatjuk belépőnket a Ticketportal magyarországi jegyirodáinak egyikében, és a www.ticketportal.hu oldalon.

Nyugati szomszédjaink sikeres partisorozata, a HYPNOTIC Electronic Dance Festival immáron 8. évfordulójához érkezett. A Bécs/Vösendorfban megrendezésre kerülő születésnapi happeningre 2008. szeptember 6-án kerül sor a gigászi Pyramide-ban. Hogy a közös ünneplés a legfelejthetetlenebb legyen, nem más szórakoztatja majd a boldog közönséget, mint a megasztár techno-isten: Carl Cox!

Carl Coxot a világ legjobb DJ-jének nevezik. Ezt a kitüntető címet, nagy tehetséggel és kitartó munkájával érdemelte ki producerként, zenészként egyaránt. A Worl Wide Ultimate Records & Ultimate Music Management vezetője, két lemezcéget vezet. Az ő nevéhez fűződik a Phuture 2000, ami valódi újdonságként hat a zenében. Ezenkívül DJ fellépéseket vállal, különböző remixeket csinál és saját zenéket is készít.

Cox Úr valóban a legjobb választás az ünnepléshez, hiszen nemrégiben zsebelte be a népszerű elektronikus zenei magazin: a MixMag legjobb DJ-jének járó elismerést.  A neves magazin olvasóira bízta a döntés jogát, így az elmúlt 25 év legjobb DJ-je mezőnyben olyan sztár-dj-ket utasított maga mögé, mint Tiesto, Sasha, Fatboy Slim, vagy Pete Tong.

Torta pedig nincs hab nélkül, ezért hogy még nagyobb legyen az élvezet, a DJ-pultba lép még az éjszaka folyamán Dubfire (Deep Dish), az ausztrál fenegyerek, Nic Fanciulli, valamint a Deadcode alapitója és a Hyperspace atyja, Hot X is. A bulira mindössze 4650 forintért válthatunk jegyet a Ticketportal 130 magyarországi jegyirodájának egyikében, és a www.ticketportal.hu oldalon.

8 YEARS HYPNOTIC - Electronic Dance Festival
2008. szeptember 6. szombat
Bécs / Vösendorf, Pyramide (Parkallee 2 • 2334 Vösendorf)
line-up:
Carl Cox,
Dubfire [DEEP DISH]
Nic Fanciulli
Hot X
Felipe
FMKA
Dennes Deen

Belépő: 4650 Ft, VIP: 7875 Ft.

Kapcsolódó weboldalak: