2009. július 31.

Anastacia vigasztalja Madonna csalódott rajongóit


Az elmúlt napokban több nyugtalanító hír is szárnyra kapott az augusztusra tervezett Madonna-koncerttel kapcsolatban: jelenleg úgy tűnik, sem a Kincsem Park, sem a Puskás Ferenc Stadion nem ad otthont a rendezvénynek. Hogy hol, és hogyan tartják meg a koncertet, talán még kérdéses a szervező számára is, a rajongók pedig a fejüket kapkodják, megváltott jegyeiket nézegetik és a koncert elmaradásától félnek. Ez a bizonytalan helyzet a zenekedvelők, koncertre járók tömegei számára kérdőjelezheti meg a világsztárok fellépésébe vetett bizalmat. 

Anastacia budapesti koncertjének szervezője, a GoProduction ezért felajánlja, hogy a világsztár szeptember 6-i fellépésére különleges, kedvezményes állóhelyeket hoz forgalomba azoknak, akik a Kincsem Parkba váltott Madonna koncertjeggyel rendelkeznek.


Anastacia esetében nemcsak a helyszín 100%, de az is, hogy előadja legismertebb slágereit, köztük az I'm Outta Love-ot, a Paid My Dues-t és a Left Outside Alone-t is! A Kincsem Park-koncertjeggyel rendelkezők pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá a szeptemberi koncertre kapható állóhelyekhez - ennek módjáról a www.ticketportal.hu címen tájékozódhatnak az érintettek.