2009. augusztus 11.

Anastacia lázba hozza Európát - Trópusi szigeten készül budapesti koncertjére


 Három év szünet és egy új lemez után Anastacia visszatért a koncertszínpadokra: a soul/pop/rock stílusokat ötvöző chicagoi énekesnő a nyár eleje óta 28 európai városba látogatott el, hogy feledhetetlen élménnyel gazdagítsa közönségét. Estéről-estére hatalmas ovációval nyilvánítottak véleményt a rajongók: Anastacia egyedi hangja élőben még jobb, mint 20 millió példányban elkelt lemezein!

Sztárok és szülők a színpadon
Június elején a Duran Duran ingyenes koncertjének díszvendége volt, július végén pedig a 2009-es Kapcsolat Koncert sztárjával, a Simply Reddel lépett fel egy gyönyörű brit kastélyban rendezett fesztiválon. A kettő között eleget tett Elton John olaszországi meghívásának, de a legizgalmasabb duettjeire Barcelonában és Grazban került sor, ahol musical sztár édesanyjával közösen adott elő néhány dalt. Anastacia turnéjának állomásait YouTube videók százain dokumentálták és osztották meg a világgal, csapatnyi elszánt rajongója pedig beutazta vele Európát.

Hamarosan Budapesten
A szeptember 6-i, budapesti Anastacia koncert helyszíne a SYMA Rendezvényközpont lesz, ahol a koncert napján 160 fő dolgozik majd azért, hogy az öt kamionnyi felszerelést időben sikerüljön felépíteni és Anastacia tökéletes színpadkép és hangzás mellett léphessen fel. A koncert hangulatának megalapozásához hosszas tárgyalások után egy ifjú, ám annál tehetségesebb művésznőt választott Anastacia, Noémi Virág személyében, akit korábban a Neo Tones együttesből, majd Mindennapok címmel megjelent első szolóalbumáról ismerhet a közönség. Viva comet jelölt, a zenetévé egyik legtöbbet játszott klippje a lemez "Hiányzol" című dalából készült első video. Anastacia személyesen hallgatta meg és így választotta ki a rengeteg jelentkező közül. A választásban nagy szerepet játszott a lemez hangulata, amelyben visszaköszön egyebek között a szerelem, a barátok, a család, a lázadás és a boldogság egyaránt.

Praktikus információk
A koncertre a szokásos ülő- és állóhelyeken kívül kiemelt állóhelyek, valamint VIP-ülőhelyek is kaphatók, utóbbi korlátlan étel- és italfogyasztással.

Időpont: 2009. szeptember 6., vasárnap 20 óra (kapunyitás: 19 óra)
Helyszín: Budapest, SYMA Rendezvényközpont
Jegyinformáció:
Állóhely:                                            9.990 Ft
kiemelt állóhely:                             12.990 Ft 
ülőhelyek:                                        10.990 - 12.990 Ft
VIP ülőhelyek vendéglátással: 22.990 Ft

Jegyvásárlás: országszerte a Ticketportal hálózatában, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.