2009. augusztus 26.

Anastacia, a szerény szupersztár - A koncerten a stáb is fejedelmi ellátást kap


Anastacia nem csak fantasztikus hangjával tűnik ki a hozzánk látogató világsztárok sorából, hanem azzal is, hogy szeptember 6-ai, budapesti koncertjén önmaga helyett stábjának kér különleges bánásmódot.

Az énekesnő mindössze nyugalomra vágyik egy csendes szállodai szobában, ezért pontos budapesti szálláshelyét titokban tartják, de az biztos, hogy nem zajlanak hangos felújítási munkálatok a közelében. Anastacia ezen kívül csak néhány különleges joghurtot, egy régiófüggetlen DVD lejátszót és az öltőzőjében elhelyezett vaníliás gyertyákat tartja nélkülözhetetlennek a tökéletes felkészüléshez. Férje és egyben testőre, Wayne mindenhol vele van, más kényeztetésre talán ezért nincs szüksége a törékeny amerikai sztárnak.

Harmincfős stábja, a kamionsofőrök, technikusok, zenészek és persze a táncosok számára azonban fejedelmi ellátást teremt annak érdekében, hogy minden rendben menjen az európai turné budapesti állomásán is. Lássuk a listát, miért a világ egyik legjobb állása Anastaciának dolgozni:

-          200 friss törölköző, 500 kiló jégkocka az üdítőknek és egy ötcsillagos hotelt megszégyenítő, saját étterem teszi elviselhetővé a munkanapot a SYMA csarnokban.
-          saját ételbeszerző futár áll majd rendelkezésre, akinek a feladata az lesz, hogy végigjárja a speciális élelmiszerüzleteket, és bármit beszerezzen akár a föld alól is, amit a csapat megkíván
-          senki nem dohányzik, így még kellemesebb a légkör
-          a koncert után az öltőzőben jófajta bor és vodka várja majd az ünneplőket

Cserében a stáb tekintettel van a környezetre: a rendezvény előkészítése során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtik. Profik abban is, hogy a legjobb kábeleket és színpadi kiegészítőket használják... csak a zongorahangolók nem járnak jól, hiszen Anastacia partykedvenc világslágerekkel és gitárral kísért balladákkal készül a budapesti koncertre, úgyhogy az ő szolgáltatásukra nem tartanak majd igényt.

Praktikus információk
A Ticketportal központi irodájában (Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 49., pár lépésre a Nyugatitól) minden harmadik jegyhez ajándékba adják Anastacia új, Heavy Rotation című CD albumát! Jegyvásárlás: országszerte a Ticketportal hálózatában, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Időpont: 2009. szeptember 6., vasárnap 20 óra (kapunyitás: 19 óra)
Helyszín: Budapest, SYMA Rendezvényközpont
Vendég: Noémi Virág

Jegyinformáció:
állóhely:                                             9.990 Ft
kiemelt állóhely:                                 12.990 Ft
ülőhelyek:                                          10.990 - 12.990 Ft
VIP ülőhelyek vendéglátással:            22.990 Ft

Még több információ: