2009. november 3.

Sebastian Bach: a Skid Row eredeti hangja újra nálunk!


Bár ’99 óta szólókarrierbe kezdett, Sebastian Bach neve mégis az előző bandájával, a 20 millió eladott lemezt is túllépő Skid Row-val lett híres. December 15-én a Dieselben mutatja meg ismét mindenkinek, hogyan kell úgy játszani a rock ’n’ roll-t, ahogy senki más nem tudja!

Sebastian Bach-ot felkérték, hogy decemberben Finnországban tegyen egy rövid koncertkörutat - ahol többek között Alice Cooperrel is fellép. A hazai szervezők szerencsére nem ültek tétlenül, így egy exkluzív buli keretében Magyarországra is ellátogat az énekes, mielőtt nekilátna a felkészüléshez a következő nagy dobására.. január-februárban ugyanis már a Guns n’ Roses előtt játszik Kanadában. Axl Rose-t ismerve, az pedig igazi kihívás lesz… bár Sebastian Bach talán mindenkinél jobb kapcsolatban van vele, például több nótájában is vendégszerepelt a GNR énekese, barátságuk pedig hosszú évekre nyúlik vissza.

Hangilag, megjelenésben és persze gondolkodásmódban is, Sebastian Bach-nak kétség kívül a legnagyobb rocksztárok között van a helye. (Generációjának egyik utolsó ilyen tagja.) A hangja az évek során semmit sem kopott, igazi élmény koncerten hallani a legendás Skid Row és a későbbi szólóalbumok dalait. A Skid Row után fellépett a Broadway-n, játszott a Jézus Krisztus Szupersztárban, még a Velvet Revolver is kipróbálta.. Slash elmondása szerint csak azért nem működött a dolog, mert úgy hangzottak együtt, mint a Skid Roses! 2006 májusában részt vett a VH1 egyik legnagyobb műsorában: Ted Nugent, Evan Seinfeld, Jason Bonham és Scott Ian társaságában dugták be őket egy villába, hogy írjanak zenét - ebből lett a Damnocracy nevű banda később. Később még több tv-showban is szerepelt - természetesen mindegyiket nagy nézettség kísérte.

Sebastian Bach közelgő új lemeze is érdekes kirándulásnak ígérkezik, hiszen a közreműködő zenészek között olyanokat is lehet találni, mint Jamey Jasta (Hatebreed) és John 5 (ex-Marilyn Manson, Rob Zombie). A szólócsapat oszlopos tagja Bobby Jarzombek doblegenda (Halford, Riot) és az újonnan igazolt fiatal gitárzseni, Nick Sterling. A koncertre jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatunk.

Tudnivalók:
2009. december 15., kedd 19.00 óra
Budapest, Diesel (volt E-klub)
Sebastian Bach (ex-Skid Row énekes) koncertje
Belépő: elővételben 6900 Ft, a rendezvény napján 7500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Hallgatnivaló, látnivaló: