2010. március 26.

Megadeth: a DevilDriver és a 3 Inches Of Blood is fellép


Márciusban még kedvezményes áron vehetik meg a belépőt MegaDave rajongói

Ha valaki számára nem lett volna eddig is egyértelmű a június 20-ai Megadeth koncert jelentősége, most a szervezők igazi metal-ünnepéllyé tették az előzenekarok bejelentésével: a DevilDriver és a 3 Inches of Blood lesz Dave Mustaine-ék kísérője a Pecsában!

A DevilDrivert 2002-ben Dez Fafara, a Coal Chamber vokalistája hívta életre, amikor már nem volt elégedett előző bandájának zenei irányával.. elképesztő zenészeket gyűjtött maga köré, és megalkuvást nem ismerő zúzós metaljukkal hamar hírnevet szereztek maguknak. Mostanra szinte a Föld összes valamirevaló metalklubját bejárták (többször is!), mindenhol hatalmas őrületet keltve - a budapesti Diesel klubban is megmutatták már, hogy milyen fából faragták őket -, sőt „a világ legnagyobb circle pit-je” nem hivatalos díjjal is ők büszkélkedhetnek.

A 3 Inches of Blood sem ismeretlen a hazai közönségnek: többek között a Sziget fesztiválon is bizonyították már, hogy Kanadában sem ismeretlen a heavy metal fogalma. Kevesen tudják a nyilvánvalóan ’80-as évek zenéin alapuló (elég csak az Iron Maidenre, Judas Priestre gondolni) heavy metalt ilyen lelkesedéssel és precízen játszani.

A rajongóknak fontos hír lehet, hogy március 31-ig még elővételes, 7900 forintos áron lehet belépőt váltani a bulira (utána 8900 Ft.). Jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatunk.

Tudnivalók:
2010. június 20., vasárnap 19.00 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Megadeth, DevilDriver, 3 Inches of Blood koncertek
Belépő: 7900 Ft. elővételben, április 1-től 8900 Ft.


Kapcsolódó weboldalak:

Hallgatnivaló, látnivaló: