2010. december 29.

Metalfest hírek: új fellépők, kedvezményes bérlet, utolsó helyek a kőházakban


 Új nevekkel bővült a 2011-es Metalfest fellépőlistája: jön az Astral Doors, a Visions of Atlantis és a Krisiun is, hazai színekben pedig többek között a Christian Epidemic és a Tűzmadár lép majd színpadra. Bérletek idén még egy ezressel olcsóbban!

2011-ben újra ellepik a fekete ruhás úttörők a csillebérci gyerektábort és garantálhatjuk, ki se fogy majd ajkukról a nóta! Bár még folyik az egyeztetés a 3 napos metal orgia tervezett fellépőivel. Lássuk a már bejelentett és az új neveket: a Cradle of Filth, Sabaton, Saxon, Arch Enemy, Rage, Kataklysm, Alcest, Primordial, While Heaven Wept seregei mellé felsorakozik az Astral Doors, a Visions Of Atlantis, a Krisiun, a Graveworm, a Serenity, az E-Force, a Thunderbolt, a Lanfear, a Diabulus In Musica és a Kistvaen is. Hazai zenekarok közül a Christian Epidemic, a Tűzmadár, a CasketGarden, a Damned Spirits' Dance,a Tirana Rockers,  az EGO és a Csejtey már biztosan tiszteletét teszi, de hamarosan új nevekkel bővül a lista!

Addig is érdemes elgondolkodni a szálláslehetőségeken: ha szeretnél az eseményekhez a lehető legközelebb éjszakázni, akkor verd le a sátorfád egy szimpatikus fa árnyékába 1999 Ft/fő/3 éjszaka áron, de ha saját ágyra vágysz, 2999 Ft-ért még szerezhetsz egy helyet a kőépületben 3 éjszakára. A legnépszerűbb faházakat már most lefoglalták, úgyhogy ha nem szeretsz sátrazni, csapj le mielőbb a kőházra! További infó, foglalás: szallas@hammerworld.hu
És még egy hasznos infó: aki 2010. december 31-ig váltja meg bérletét, még kedvezményes áron, 9999 Ft-ért juthat hozzá! Méghozzá itt:

A Hammer Concerts bemutatja: Metalfest 2011
2011. június 3-4-5. péntek-vasárnap
Budapest, Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban
(XII. Ker., Konkoly Thege Miklós út 21.).
Már biztos fellépők: Sabaton, Cradle Of Filth, Arch Enemy, Saxon, Rage, Primordial, Kataklysm, Krisiun, Graveworm, While Heaven Wept, Alcest, Astral Doors, Visions Of Atlantis, Serenity, E-Force, Thunderbolt, Lanfear, Diabulus In Musica, Kistvaen
Hazai zenekarok: Christian Epidemic, Tűzmadár, CasketGarden, Damned Spirits' Dance, Tirana Rockers, EGO Csejtey. A lista folyamatosan bővül!
A bérlet ára rockboltokban (részletes lista a www.metalfest.hu oldalon): december 31-ig 9999 Ft, majd januárban 10 999, februárban 11 999, márciusban 12 999, áprilistól 13 999, a helyszínen 14 999 Ft.
A bérlet ára jegyiroda-hálózatokban: március 31-ig 12 999, utána 13 999 Ft.
A jegyár a szállásdíjat nem tartalmazza. A 3 napos sátorhely ára 1999 Ft/fő,kőház 8999 – 9999 Ft /fő/3 nap.
Szzállásfoglalás a szallas@hammerworld.hu címen.
További információk: http://www.metalfest.hu
Közösségi oldalak: