2010. december 3.

Turnéplakát a metálmikulástól!

A Finntroll december 6-án, jövő hétfőn újra leigázza Budapestet, és a finn folk metalosok további négy bandát is magukkal hoznak a Fehérvári úton található Club 202-be (ex-Wigwam). Az első száz látogató egy-egy extra turnéplakátot kap!


Erre az évvégi turnéra egy igazán nemzetközi brigád állt össze: a finnek mellé felsorakozott a svájci Samael, a görög Rotting Christ, az észt Metsatöll és a Maldív-szigetekről származó Nothnegal. A négy vendégcsapat közül csak az észtek nyomnak folkos metalt, és ez nem a véletlen műve a Finntroll énekese, Vreth szerint: „Sosem akartunk semmilyen színtérhez tartozni. A Finntroll simán egy metal banda. Ahhoz túl sok hatás keveredik a zenénkben, hogy pagan metalnak nevezzük magunkat. Sokkal inkább egy black metal csapat vagyunk, ezernyi más hatással. Ezért is passzol hozzánk jobban a Samael és a Rotting Christ, akik szintén mindig a maguk útját járták.”

Érdemes korán érkezni a Club 202-be, mert az első száz fanatikust egy-egy spéci turnéplakáttal ajándékozza meg a Mikulás, pontosabban a Hammer Concerts gárdája!
Fellépők: Finntroll, Samael, Rotting Christ, Metsatöll, Nothnegal
Helyszín: Club 202 (ex-Wigwam), Budapest, XI. Fehérvári út 202.
Időpont: 2010. december 6. (hétfő)
Kapunyitás: 18:00
Jegyár: 5490 Ft

Nézni-, hallgatnivalók:

Az est trailere itt: