2012. június 25.

Black Label Society: Zakk Wylde ismét Budapesten!


Hosszú várakozás után tavaly nyáron mutatkozott be először hazánkban a modern metal gitározás legnagyobb alakja, Zakk Wylde. Majdnem pontosan egy évvel az első koncert után most itt a folytatás! A Black Label Society június 27-én Budapesten, a Petőfi Csarnok színpadán zenél.

Eseménydús félév áll Zakk Wylde háta mögött: nemrég tavasszal heavy metal kézikönyvet adott ki, majd az elmúlt hónapokban egykori felfedezője és régi zenésztársa, Ozzy Ousborne meghívására vesz részt egy monstre közös turnén Európában. Bár a Sötétség hercege kihagyja Budapestet a szórásból, Zakk és a Black Label Society azért beillesztett a bécsi és a belgrádi állomás közé egy budapesti megállót is, így megismételhetjük a tavalyi fantasztikus hangulatú koncertet! Amit már csak azért sem érdemes kihagyni, mert egy ideig valószínűleg nem adódik másik lehetőség: a könyv és az Unblackened című DVD után ugyanis további kontinensek végigkoncertezése szerepel Zakkék tervei közt, valamikor 2014-re pedig egy új albumot szeretnének összehozni.. azaz a 2013-as évben nem biztos, hogy ismét jut majd idejük európai koncertekre.

A budapesti bemelegítésről a Rómeó Vérzik fog gondoskodni június 27-én, akiknek hatalmas elismerést jelent, hogy Zakk Wylde menedzsmentje szinte egyből rábólintott a szereplésükre. Belépőjegyünket megválthatjuk a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu weboldalon is, ahol a jegyeket akár otthon is kinyomtathatjuk, kezelési költség nélkül.

A Concerto Music bemutatja:
2012. június 27., szerda 19.00 óra
Budapest, PeCsa Music Hall
Black Label Society, Rómeó Vérzik koncertek
Belépő: 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Közösségi oldalak: