2012. augusztus 21.

Belvárosi étteremből nézte a TOTO a tűzijátékot

Ma este a Pecsa Music Gardenben játszik az amerikai sztárzenekar


Szerencsére már tegnap hazánkba érkezett a ma este Budapesten fellépő TOTO zenekar, így a repülőtérről egyenesen a szállodába, majd onnan egy elegáns belvárosi étterembe vezetett az útjuk, ahol a vacsora után még az esti tűzijátékot is volt alkalmuk megtekinteni. A zenekar nagy örömmel érkezett a magyar fővárosba, amit az is mutat, hogy néhány családtag már napok óta Budapesten pihen.

A több mint 35 millió eladott lemezzel büszkélkedő Grammy-díjas amerikai sztárzenekar kedd este a Pecsa Music Gardenben lép fel, ahol a 18 órás kapunyitást követően a TOTO által kiválasztott zseniális hazai gitárjátékos és együttese, a Varga János Project is szerepel majd. A főhősök műsorában pedig igazi slágerparádé várható: Africa, Rosanna, Hold The Line, és az összes többi jól ismert dal is minden bizonnyal elhangzik majd a koncerten.

a Livesounds bemutatja: TOTO Live 2012 Tour
2012. augusztus 21., kedd kapunyitás: 18: óra
Budapest, PeCsa Music Garden
TOTO, Varga János Project koncertek
Belépő:
állójegy: a koncert napján 11.500 Ft.
ülőjegy: 13.900 Ft
Jegyek válthatók a helyszínen.

A zenekarról: A TOTO immár 35 éve elismert szereplője a zenei életnek, melyre komoly hatással volt. 1977-es Los Angeles-i megalakulásuk óta legendás karriert futottak be, melyet 17 album több mint 35 millió világszerte eladott példánya fémjelez. Több daluk sikerrel tört a slágerlisták élére is, mint az Africa, a Hold The Line, a Rosanna, az I Won’t Hold You Back és az I’ll Be Over You. Szerzeményeik többsége, könnyed, légies hangulatú, ám soha nem fér kétség magas szintű, sokszínű hangszeres tudáshoz és igényességhez – ez az rock, a pop és a jazz hatásokat ötvöző Toto zenéjét egyértelműen megkülönbözteti egyszerű popdalocskáktól. Ezt a tényt mára az együttes leghíresebb dalainak időtállósága is visszaigazolta, hiszen a legnagyobb slágernek számító, ma is ismert Africa idén 30 éves. A dalt tartalmazó Toto IV albummal amúgy egy komoly rekordot is beállítottak: elsőnek nyertek el 6 Grammy díjat ugyanazért a lemezért.


Kapcsolódó weboldalak: