2013. március 4.

Eric Martin: közönségtalálkozóval egybekötött koncert a Pecsában

Közönségtalálkozóval és a dedikálással egybekötött exkluzív estére várja március 9-én rajongóit Eric Martin, a Mr. Big énekese. A Pecsa Music Caféban tartandó akusztikus koncerten saját dalai és a Mr. Big legnagyobb slágerei is elhangzanak majd, az estét pedig egy olasz gitáros duó, a The Morning produkciója nyitja.


Azt mondják, a villám kétszer nem csap ugyanoda – ha hiszünk az efféle bölcsességeknek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy most március 9-én már semmi sem hiúsíthatja meg Eric Martin és rajongóinak találkozóját. 2010-ben ugyanis egy sajnálatos buszbaleset miatt nem valósult meg az akkori koncert, és egészen mostanáig kellett várni, hogy a Mr. Big sármos frontembere újra szólóban tévedjen a magyar fővárosba. A rendezvény helyszíne valóban egyedülálló élményeket ígér az érdeklődőknek, hiszen a Pecsa Kávézójában testközelből hallgathatjuk végig Eric dalait, a koncert után pedig dedikálásra és közönségtalálkozóra is készülhetünk, így a szerencsések akár még koccinthatnak is a rocksztárral. Az exkluzív hangulatú estre jegyek korlátozott számban még elérhetők.

a Sundaymusic bemutatja:
2013. március 9., szombat 20 óra
Budapest, Pecsa Music Café
Eric Martin akusztikus koncert, vendég: The Morning
Belépő: elővételben 3900 Ft, a helyszínen 4500 Ft
Jegyek válthatók a Ticket Express országos hálózatában, valamint a CD Pincében, a Lemezkuckóban és a Hammer Zeneberlangban és a Pecsa Caféban.

Kapcsolódó weboldalak: