2013. március 11.

Stratovarius: új videóval jelentkezett a márciusban koncertező zenekar

Március 23-án ér Budapestre a Stratovarius nemrég elindult turnéja, melyen a februárban megjelent Nemesis albumot mutatják be. A finn power metal banda a napokban tette közé az első videót az albumról, mely a Halcyon Days című dalhoz készült. A Club 202-ben tartandó budapesti koncerten a svéd Amaranthe és a floridai Seven Kingdoms is játszik majd.


A finn slágerlisták harmadik helyén nyitott, és számos további európai országban is jól kezdett a Stratovarius február 22-én megjelent új albuma, a Nemesis. A lemezről a Halcyon Days című dalhoz készült az első videóklip, melyet a zenekar a napokban tett közzé a Youtube-on:


A felvételeket Litvániában rögzítették a finnek, Pekka Hara rendezésében. A nemrég elindult európai turné Helsinki állomásán pedig így alakult a program:

01. Freedom
02. Speed Of Light
03. Under Flaming Skies
04. Eternity
05. Deep Unknown
06. Will The Sun Rise?
07. Fantasy
08. Distant Skies
09. Stand My Ground
10. Dragons
11. dobszóló / Father Time
12. Halcyon Days
13. Destiny
14. Black Diamond
---
15. Unbreakable
16. Hunting High And Low

A napokban a turné másik headlinere, az Amaranthe is új zenével jelentkezett: a www.amaranthe.se oldalon már meghallgatható a Mechanical Illsusion című dal.

a Concerto Music bemutatja: Nordic Nexus of Nemesis Tour 2013
2013. március 23., szombat 19 óra
Budapest, Club 202
Stratovarius, Amaranthe, Seven Kingdoms koncertek
Belépő: 4900 Ft, a Ticketportal és a Tex hálózatában, valamint a koncert napján 5900 Ft.
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal (www.ticketportal.hu) és a Ticket Express (www.tex.hu) hálózatában, valamint a Hammer Zenebarlangban, a Headbangerben és a CD Pincében, továbbá a www.concerto.hu weboldalon.

Kapcsolódó weboldalak: