2013. október 15.

Hamarosan Masterplan koncert: videón üzent a zenekar

A hazai Ideas is játszik a németek előtt

Javában zajlik már a német Masterplan európai turnéja: az elmúlt héten többek között hazai pályán, Németországban szerepelt a zenekar, és az egyik fellépés előtt időt szántak egy rövid videó rögzítésére is a magyarországi rajongóknak. Roland Grapow üzenetét itt láthatjuk:




A budapesti koncertre október 18-án kerül sor, és a fellépő négy külföldi zenekar mellé nemrég egy hazai csapat is csatlakozott: az Ideas koncertjét is láthatjuk majd a SOTE Klubban. Az 1994-ben alapított szimfonikus gothic metal banda megújult tagsággal áll majd színpadra: nemrég csatlakozott a gitáros-vokalista Seres Krisztián, így most újra két gitárral adják elő a dalokat.

A zenekar utoljára két éve adott ki albumot: az Őrizd a szíved volt a harmadik lemezük Kun Anita énekesnővel. Jövőre új kiadvány érkezik, amely egy nemrég kiadott közlemény szerint már most is készül: "folyamatosan demózzuk az új anyagot, amelyekben férfi vokál és ikerszólók felbukkanása is várható, tovább színesítve a dalokat, amelyek továbbra is a tőlünk megszokott vonalon mozognak, Kun Anita csodás énekével."

A Hammer Concerts bemutatja: Novum Initium Tour 2013
2013. október 18., péntek 18 óra
Budapest, SOTE Klub (Budapest 1089, Orczy út 4.)
Masterplan, Mystic Prophecy, Siren's Cry, Sebastien, Ideas koncertek
Belépő: elővételben (Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking) 4999 Ft, a Ticketportal hálózatában 5499 Ft, a helyszínen: 5999 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.hammerworld.hu/
http://www.masterplan-theband.com/
http://www.mysticprophecy.net/
http://www.sirenscry.com/
http://www.sebastienofficial.com/

https://www.facebook.com/hammerconcerts
https://www.facebook.com/events/615296638483053/