2014. március 10.

Royal Hunt, Cludscape: csütörtökön koncert az A38-on!

Már csak pár nap, és történetében először Budapesten játszik a Royal Hunt. A dán progresszív metal zenekar pályafutása legjobb szimfonikus lemezét mutatja be március 13-án az A38 Hajón, méghozzá a svéd Cloudscape felvezetését követően.

Február 22-én indult világ körüli turnéra a dán Royal Hunt: a spanyol, brit és német állomások után március 13-én érkeznek Budapestre, majd nem sokkal később indulnak tovább Ukrajnába és Oroszországba. Ezt követően Japán, Dél-Korea, Tajvan és Ausztrália után Kínában fejezik be áprilisban a körutat.

A budapesti, A38-as koncert lesz az utolsó azon fellépések közül, ahol a családi okokból kimaradó Andreas Passmark basszusgitárost a banda korábbi bőgőse, Per Schelander helyettesíti majd. A dánok előtt egy 2001-ben alakult svéd dallamos power metal banda, a Cloudscape is játszik. A pár éve megújult tagságú csapat New Era című legutóbbi lemeze 2012-ben jelent meg. A progresszív elemeket is felmutató zenekar produkciója egyaránt érdemes a progresszív és az old-school rockzenék kedvelőinek figyelmére.

a Livesounds bemutatja: Royal Hunt World Tour 2014
2014. március 13., csütörtök 20 óra
Budapest, A38 Hajó
Royal Hunt koncert
Belépő: 5900 Ft.
Jegyek válthatók a Ticketportal és a TEX országos hálózatában, valamint a Headbangerben, a CD Pincében, a Lemezkuckóban és a Hammer Zeneberlangban, a helyszínen és a livesound.hu weboldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.livesound.hu
http://www.royalhunt.com
http://www.cloudscape.se/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd
https://www.facebook.com/events/411509165644594/