2014. június 5.

Frank Sinatra dalát dolgozta fel Bob Dylan – júniusban koncert Kassán

Bár Bob Dylan májusban ünnepelte 73. születésnapját, egyáltalán nem gondol a pihenésre: néhány hete minden előzetes bejelentés nélkül egy új dalt tett közzé weboldalán, mely minden bizonnyal egy hamarosan érkező stúdiólemezről származik. Június 27-én talán élőben is hallhatjuk a dalt, hiszen Bob ezen a napon játszik Kassán, a Steel Arénában.

A Full Moon and Empty Arms című balladát sokan feldolgozták, és ezek közül Frank Sinatra 1945-ös előadása a legismertebb – Bob Dylan verzióját meghallgathatjuk a http://www.bobdylan.com/ oldalon.

A tervezett új lemezről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre: ez lehet Dylan 36. nagylemeze, mely a 2012-es Tempest albumot követi, a címe pedig a Bob által közzétett grafikák alapján Shadows In The Night lehet.

A fáradhatatlan zenész június közepén kezdi meg aktuális koncertkörútját, melynek címe is utal a kifogyhatatlan lendületre: a Never Ending, vagyis Soha véget nem érő turné ugyan nem érinti Magyarországot, de június 27-én könnyen elcsíphetjük Bobot, hiszen ezen az estén Kassán, a Steel Arénában lép fel.

A szlovákiai koncertre ülő- és állójegyek, valamint VIP belépők egyaránt kaphatók, melyeket az interneten, vagy akár a legnagyobb hazai jegyirodákban is megvásárolhatjuk, Kassát (Košice) pedig akár autóval, akár a MÁV-Start Hernád és Rákóczi EuroCity vonataival, illetve privát busztársaságok járműveivel is néhány óra alatt elérhetjük. További információkat találunk a http://visitkosice.eu/hu oldalon.

A Vagaboond.com bemutatja: Never Ending Tour 2014
2014. június 27., péntek 20 óra
Steel Aréna, Kassa (Košice), Szlovákia
Bob Dylan koncert
Belépő: állójegyek 45 EUR-tól, ülőjegyek 49 EUR-tól, VIP állójegyek 79 EUR-tól
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.bobdylan.com/
http://www.vagaboond.com/

http://www.ticketportal.hu/
https://www.facebook.com/events/212260895639116/
http://visitkosice.eu/hu