2015. június 16.

Apocalyptica, Venom Inc., Raven, Cannibal Corpse, Stratovarius, Delain és Gamma Ray koncertek ősszel

Bár a nyári szünet és az első hőségriadók megérkezésével a bulizni vágyók figyelme rendszerint a szabadtéri szórakozóhelyek és a nyári fesztiválok felé fordul, a Concerto Music már most közzétette az őszi klubszezon első koncertjeinek listáját. A Gamma Ray, a Delain, Anneke van Giersbergen, a Venom Inc., a Vader, a Stratovarius, az Apocalyptica és a Raven rajongói már most, kedvezményes elővételi áron bebiztosíthatják magukat az őszre.

Persze a nyár sem marad programok nélkül: a Concerto Music július 22-én a brutális death metal alapcsapatát, a Cannibal Corpse-ot hozza el a Barba Negra Music Track szabadtéri színpadára, hogy a nyári forróságban is megismételhessék a tavaly őszi, tökéletesre sikerült legutóbbi fellépésüket.

A már ismertté vált őszi koncertek közül a Raven október 7-ei fellépése az első: az 1974-ben alakult Newcastle-i banda a New Wave Of British Heavy Metal egyik első képviselője volt, és több mint 40 éves pályafutásuk alatt most először jutnak el a magyar fővárosba. Rögtön új albummal érkeznek a Dürer Kertbe: az ExtermiNation című lemez Battle March/Tank Treads (The Blood Runs Red) című nótájához készült videót itt láthatjuk:



Október 11-én a finn cselló-metal nagymesterek, vagyis az Apocalyptica tér vissza új lemezével: a Shadowmaker album dalait a Barba Negra Music Clubban hallgathatjuk majd meg. Nem sokkal később október 14-én a Stratovarius érkezik a Barba Negrába: a Timo Kotipelto vezette finn szimfonikus metal zenekar Eternal című új lemezét mutatja majd be, mely idén augusztusban fog megjelenni.

Másnap, október 15-én ismét egy műfajteremtő brit klasszikust láthatunk a Dürer Kertben: Venom Inc. néven lép fel az egykori Venom alapító gitáros, Mantas, aki bandájával nemrég M-Pire of Evil fedőnéven, az Obituary előtt játszott ugyanitt. Az új bandában összesen három Venom tag szerepel, hiszen Mantas és Demolition Man mellé a '89-92-es időszak dobosa, Abaddon is beszállt, így ugyanazt a triót láthatjuk, amely a Prime Evil, a Tear Your Soul Apart és a Temples of Ice albumokon is közreműködött. Előttük a lengyel Vader, valamint a Divine Chaos és a Dead Orbit játszik.

November 5-én két elbűvölő énekesnőé lesz a főszerep a Club 202-ben: a holland Delain tér vissza, méghozzá honfitársuk, Anneke van Giersbergen oldalán, aki ezen az estén a Gentle Storm albumot mutatja be zenekarával. November 8-ára pedig a heavy metal kedvelői készülhetnek, hiszen ezen az estén a Gamma Ray érkezik a Club 202-be, hogy egy igazi best of műsorral első válogatáslemezének megjelenését, no meg a csapat több mint 25 éves fennállását ünnepelje.

Bár az őszi koncertekig még bőven van idő, a jegyvásárlással érdemes szemfülesnek lenni, hiszen a leggyorsabban, vagy időben akcióba lépő rajongók jelentős kedvezménnyel szerezhetik meg belépőjüket. Jegyek kaphatók az ismert rockboltokban (CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger), a Ticketportal és a Ticket Expressz országos hálózatában, valamint a www.concerto.hu és – a Barba Negrában tartandó rendezvények esetében - a www.barbanegra.hu weboldalon.

A Concerto Music bemutatja:
2015. július 22., szerda 19 óra
Budapest, Barba Negra Track
Cannibal Corpse koncert
Belépő: earl bird jegyek 2990 Ft a rockboltokban, jegyértékesítő hálózatokban 3990 Ft, a koncert napján 4990 Ft.

A Concerto Music bemutatja: ExtermiNation European Tour
2015. október 7., szerda 19 óra
Budapest, Dürer Kert
Raven koncert
Belépő: 2900 Ft

A Concerto Music bemutatja: Shadowmaker Tour 2015
2015. október 11., vasárnap 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Apocalyptica, koncert
Belépő: elővételben 7900 Ft, a koncert napján 8900 Ft.

A Concerto Music bemutatja: Eternal World Tour
2015. október 14., szerda 19 óra
Barba Negra Music Club
Stratovarius koncert + supports
Belépő: 4900 Ft, szeptember 1-től 5900 Ft, a koncert napján 6900 Ft.

a Concerto Music bemutatja:
2015. október 15., csütörtök, 18 óra
Venom Inc, Vader, Divine Chaos, Dead Orbit koncertek
Belépő: early bird jegyár 3900 Ft a rockboltokban, jegyértékesítő hálózatokban 4900 Ft. Október 1-től jegyértékesítő hálózatokban és a koncert napján 5900 Ft.

a Concerto Music bemutatja:
2015. november 5., csütörtök 19 óra
Budapest, Club 202
Delain, Anneke van Giersbergen presents The Gentle Storm
Belépő: early bird jegyek 3900 Ft, szeptember 1-től jegyértékesítő hálózatokban és a koncert napján 4900 Ft

a Concerto Music bemutatja: Best of the best – Party Tour 2015
2015. november 8., vasárnap 19 óra
Budapest, Club 202
Gamma Ray, Serious Black koncertek
Belépő: early bird jegyek 4900, október 1-től 5900 Ft, a koncert napján 6900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.concerto.hu
https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/concertoconcerts/events