2015. július 3.

Budapestre költözik a júliusi Nightwish koncert

Csütörtökön jelentették be a tokaji Kingdom of Hegyalja szervezői, hogy a július 15-19-re tervezett fesztivál elmarad, így a nulladik napi sztárfellépő, a Nightwish sem játszik majd Tokajban. A koncert azonban nem marad el: a finn szimfonikus metal csapat július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép majd fel a Sorronia társaságában. A fesztiválra megváltott bérletek és az aznapra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

Közleményben nyugtatta meg a Nightwish rajongóit a Concerto Music: bár az idei Kingdom of Hegyalja Fesztivál sajnos elmarad, a Nightwish tokaji fellépését szervező ügynökség gondoskodik arról, hogy a finn szimfonikus zenekar az eredetileg tervezett napon, új helyszínen léphessen fel Magyarországon. Alig egy nap alatt sikerült megfelelő méretű új helyszínt találni a komoly technikával érkező nemzetközi produkciónak: a Nightwish és a Sorronia július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán, azaz a Pecsa Music Gardenben lesz látható.

A helyszínválasztásnak köszönhetően a fővárosban is szabadtéren, fesztiváli hangulatban, fő fellépőhöz illő hosszúságú műsorra számíthatunk a Nightwish részéről. A zenekar ezen az estén nem csak új énekesnőjét, Floor Jansent mutatja majd be a hazai rajongóknak, hanem a legfrissebb, március végén megjelent lemezüket is. Az Endless Forms Most Beautiful egy újabb mérföldkő a zenekar életében, hiszen az új felállással a zenekar saját bevallása szerint is igazán magára talált, és „sosem volt még ennél jobb”. A jelenlegi felállás egy korábbi fellépésének videóját itt láthatjuk:


A fővárosi koncertre jegyek vásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában, de a Kingdom Of Hegyalja Fesztiválra megváltott bérletek és nulladik napi jegyek is érvényesek, és a szervezők a VIP jegyesek igényeit is igyekeznek majd kielégíteni. A Kingdom Of Hegyaljás jegyeknél a visszaváltás lehetősége is adott, amivel kapcsolatban a http://kingdomofhegyalja.hu/ weboldalon és a jegy@kingdomofhegyalja.hu e-mail címen érdemes tájékozódni. A budapesti Nightwish koncerttel kapcsolatos fejleményekről a Concerto Music Facebook oldalán oldalán tájékozódhatunk, valamint a budapesti koncert Facebookos oldalán: https://www.facebook.com/events/806714996085714/

a Concerto Music bemutatja:
2015. július 15., szerda 18 óra
Budapest, Pecsa Music Garden (szabadtér)
Nightwish, Sorronia koncertek
Belépő: 6990 Ft, július 10-től és a koncert napján 7990 Ft.
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában és a www.ticketportal.hu oldalon.
A korábban megváltott Kingdom Of Hegyalja bérletek, valamint a nulladik napra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

Kapcsolódó weboldalak:
http://concerto.hu/
http://nightwish.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/806714996085714/