2018. július 13.

Az Overkill, a Destruction és a Flotsam and Jetsam is játszik a 2019-es Killfesten

Veterán thrasher találkozóra készülhetünk jövőre: 2019. március 11-én a Budapesten játszik az Overkill, a Destruction és a Flotsam and Jetsam, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A Barba Negrás bulin egy ausztrál csapat, a Meshiaak nyitja majd az estét.

New Jersey legendás thrasher brigádja, az Overkill idén májusban mutatta be új koncertlemezét: a Live In Overhausen idén májusban jelent meg a Nuclear Blastnál. A korongról a Hammerhead című nóta felvételét itt láthatjuk:



A rajongók azonban nem csak felvételen próbálhatják ki egy igazi thrash buli hangulatát, ugyanis a csapat nemrég jelentette be következő európai turnéját, ami a már jól bevált Killfest néven indul 2019 márciusában. Ez lesz az Overkill jövőre érkező új stúdiólemezének bemutató koncertsorozata, de szokás szerint nagyon ütős vendégeket is hívnak majd Bobby Blitzék: ezúttal a kultikus germán thrash metal banda, a Destruction csatlakozik, de játszik a szintén veterán amerikai thrash brigád, a Flotsam and Jetsam is, és megismerkedhetünk a Meshiaak nevű ausztrál zenekarral. A koncertre jegyek már kaphatók – a leggyorsabbak az extra kedvezményes early bird jegyekre is eséllyel csaphatnak le.

A Concerto Music bemutatja: Killfest Tour 2019
2019. március 11., hétfő 18 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Overkill, Destruction, Flotsam and Jetsam, Meshiaak koncertek
Belépő: limitált számú early bird jegyek: 5900 Ft. A normál elővételes jegyek ára 6900, a koncert napján 7900 Ft. Limitált példányszámú galéria jegyek: 7900 Ft
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu, a https://jegy.rock1.hu és a www.concerto.hu weboldalakon, a Barba Negra Track jegypénztárában, a CD Pince és a Headbanger üzletekben.

Kapcsolódó weboldalak:
http://concerto.hu/
http://www.wreckingcrew.com/
https://www.destruction.de/
http://www.flotsam-and-jetsam.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/715199265477979/