2019. január 24.

The Pack AD: gyúlékony kanadai garázsrock a Robotban!

Pusztítás és dallamok, maró szellem és horzsoló vokálok: ezekből áll össze a január 31-én Budapestre érkező kanadai garázsrock duó, a The Pack AD zenéje, amely biztos bejön majd a White Stripes, a Kills vagy a Black Keys kedvelőinek. Az énekes-gitáros Becky Black és a dobos Maya Miller olyan nyers, robbanékony és felemelő psychpop és rock dalokat raknak össze, hogy azokat hallva néha el sem hisszük, hogy csak két ember alkotja a 2006-ban indult zenekart. A szövegek is rendre darázsfészekbe dugnák a fejünket, sötét humorral feszegetve komplex, emberi kérdéseket depresszióról, a digitális kitettség káros hatásairól, a gyász és gyűlölet kölcsönhatásairól, és az emberi hülyeség felszámolásáért indított ravasz hadjáratokról.

A páros legutóbbi lemeze, a 2017-es Dollhouse elsősorban a klímaváltozásra koncentrál, ahogy a Woke Up Weird című friss videó is, ami a címének megfelelően elég furára sikerült: a besztondult Becky egy gonosz bohóccal folytat küzdelmet, különböző természeti katasztrófákkal a háttérben:


A lemezt most Európában is bemutatja az élőben is kirobbanó energiával játszó együttes: a német, francia és svájci állomások mellett először jutnak el Lengyelországba és Magyarországra is. Budapesten január 31-én játszanak a Robotban.

A Negative Art Prod bemutatja: Woke Up Weird Europe Tour
2019. január 31., csütörtök 20 óra
The Pack AD koncert + vendég
Belépő: elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft
Jegyek kaphatók a helyszínen, és online a https://tixa.hu/the_pack_ad_robot oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.thepackad.com/
https://www.facebook.com/negativeartprod/
https://www.facebook.com/events/746869679003155/