2019. december 17.

Nyáron újra Steel Panther koncert!

A jelek szerint Kalifornia csajmágnes rockzenekara egy-kettőre megkedvelte a budapesti bulinegyedet: alig egy évvel első budapesti koncertje után jövőre ismét a Barba Negra Trackben lép fel a Steel Panther! A glam rock és metal zenekarok hőskorát idéző négyes vadiúj lemezével vár minket június 14-én.

2019 nyarán a Steel Panther a legjobb formáját hozta a Barba Negra Trackben … ahogy azok a lányok is, akik a zenekar szokásához híven a színpadról mulathattak át pár nótát:



A srácok 2019-nek már egy új lemezzel vágnak neki: a Heavy Metal Rules felvállaltan megy szembe a politikai korrektséggel, és kendőzetlenül állítja középpontba a szex, drogok és rock and roll hármasát, ahogy az a műfaj fénykorában, a ’80-as években is történt. A srácok kétség nélkül vallják, hogy a súlyos fémzenék ideje visszatért, és hamarosan mindenki újra hosszú hajjal, feszülős naciban készül majd egy-egy bulizós estére… meg egy jó Steel Panther koncertre is! Június 14-éig még van időnk felkészülni, a jegyeket pedig már most csütörtökön, december 19-én beszerezhetjük majd.

A CONCERTO Music bemutatja: STEEL PANTHER - Heavy Metal Rules Tour 2020
2020. június 14., vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Belépő: early bird jegyek 7900 Ft, normál elővélben 8900 Ft, június 1-től 9900
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és www.rock1.hu weboldalakon, valamint a Ticketportal hálózatában. Early bird jegyek csak a Tixa és a Rock1 oldalakon kaphatók. A jegyértékesítés december 19-én, 11 órakor indul.

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
https://www.steelpantherrocks.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/473340763370398/