2022. március 10.

Készülhetnek a bambinók: áprilisban pótolja koncertjét a Bars and Melody

A tavasz érkezése végre elhozta a járványügyi korlátozások feloldását is: a magyarországi koncerthelyszínekre is újra korlátozás nélkül lehet belépni. Így a Bars and Melody is pótolhatja többször elhalasztott budapesti koncertjét: Leondre és Charlie április 2-án, az Analog Music Hallban találkozik ismét a magyarországi rajongókkal, azaz a bambinókkal.

A világ VÉGRE ismét hagy turnézni bennünket! Áprilisban Csehországba, Magyarországra és Lengyelországba látogatunk. Alig várjuk, hogy újra veletek bulizhassunk, olyan régóta készülünk már erre” írta nemrég Instagramján a Bars and Melody:

A Stay Frosty turnén a közönség élőben is meghallgathatja majd a Sadboi című legutóbbi lemez dalait, és az időközben megjelent kislemezes dalt, a Balit is:

A korábban meghirdetett időpontokra szóló jegyek változás nélkül érvényesek. Ahogy korábban is, a rajongók a normál belépő mellett különböző rajongói csomagok közül választhatnak: a VIP jegyek tulajdonosai a koncert mellett a zenekarral is találkozhatnak, közös kép készül róluk a srácokkal, ajándékként pedig egy posztert, VIP passztartót, passzt és karszalagot is hazavihetnek. A platina VIP csomag tulajdonosai pedig mindenki más előtt, már a beállás idején beléphetnek a helyszínre, és 1 órán át közösen lazíthatnak a zenekarral.

a Livesounds bemutatja: Stay Frosty Tour
2022. április 2., szombat 19 óra (a VIP és Platina VIP jegyek tulajdonosai hamarabb léphetnek be)
Budapest, Analog Music Hall
Bars and Melody koncert
Belépő: normál jegyek 6900 Ft, VIP jegyek 15.900 Ft, platina VIP jegyek 44.900 Ft.
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában.
A 18 év alattiak a helyszínen nagykorú kíséretében tartózkodhatnak. A kiskorú jegytulajdonosok nagykorú kísérőjének nem kell belépőt vennie, ha nem lép be a koncerthelyiségbe, hanem az Analog Music Hall kávézójában várakozik. Ha mégis belépne, akkor a VIP jegyesek kísérőjének is elegendő normál belépőjeggyel rendelkeznie.

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
https://www.barsandmelody.tv


https://www.facebook.com/LiveSoundProd
https://www.facebook.com/events/595024571289110/