2014. január 31.

Death By Metal Fesztivál most szombaton

Most szombaton, február 1-én kerül sor az extrém metal zenék egyik legnagyobb, több mint 20 fellépőt felvonultató seregszemléjére a Dürer Kertben. A hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő Death By Metal Fesztiválon a hazai zenekarok mellett több külföldi csapat, köztük a Krisiun és a Fleshgod Apocalypse is fellép majd, valamint a Kataklysm, akik nemrég videóüzenetet is küldtek a hazai rajongóknak.

Telt házas koncertek sorával a háta mögött érkezik február 1-jén Budapestre a Kataklysm. Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Írország, Franciaország és Spanyolország után Budapesten egy igazi death metal fesztivál közepébe csöppennek majd a kanadaiak, hiszen a Dürer Kertben nem csak a turnén is velük tartó Fleshgod Apocalypse és a Krisiun, hanem még 17 zenekar játszik majd. A kanadai banda egy rövid videóüzenetben is köszöntötte nemrég a magyar rajongókat, ami itt látható:




Szombaton az első koncertek 15 óra után kezdődnek, az utolsók pedig nagyjából hajnali háromkor fejeződnek be a két teremben, így már most kijelenthető, hogy február 1-je az extrém metalt hallgatók számára a 2014-es koncertnaptár egyik legfontosabb napja lesz.

A Hammer Concerts bemutatja: I. Death By Metal Festival
2014. február 1., szombat 15 óra
Budapest, Dürer Kert
Kataklysm, Krisiun, Fleshgod Apocalypse, Kill With Hate, Tesstimony, Christian Epidemic, Dying Wish, Nadir, Agregator, The Konstellation, Malediction, Angerseed, Castrum, Eradication, Mors Silens, Visioned Frailty, Effrontery, Nigromantia, Flamedrop, Eclipse Of The Sun koncertek
Belépő: 4999 Ft.
Jegyek kaphatóak: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Ticketportal
Online: http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=14974
Különleges elővételi kedvezmények a metalshop.hu-n! Elővételes vásárlás esetén egy hazai fellépő CD-jét ajándékba kapod, illetve az új Kataklysm lemezt is 500 Ft-al olcsóbban tudod megrendelni!
Ticketportal: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=46029