2009. május 18.

Anastacia: budapesti koncert szeptemberben!

Szeptember 6-án Budapesten lép fel az igazi „fekete hanggal” megáldott világsztár, Anastacia. A SYMA Rendezvénycentrumban tartandó koncert a nyári európai turné egyik utolsó állomása lesz, de a rajongók már most megvásárolhatják belépőjüket – az első 1000 darabot ráadásul extra kedvezménnyel.


2009. őszének egyik igazi popszenzációja Anastacia budapesti koncertje lesz. Az amerikai énekesnő már a 2000-ben megjelent első, Not That Kind című albumából is 5 millió példányt adott el, s azóta összesen 25 millió lemeze kelt el. A többek között a Music Television különböző díjaival is kitüntetett „kis hölgy” hatalmas énekhanggal bír. Az alig 160 cm magas énekesnő erőteljes, karakteres énekhangja olyan slágerek révén vált világhírűvé, mint az I'm Outta Love, a Not That Kind, a Paid My Dues, a Left Outside Alone, a Sick & Tired vagy a Why’d You Lie To Me. Nemcsak dalai révén ismert, hiszen akkor is a címlapokon szerepelt, mikor 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, s a rajongók a kórral folytatott küzdelmét is végigkövethették.

Anastacia 2004-es európai turnéjára összesen több mint 800 ezren voltak kíváncsiak. Az arénákat megtöltő koncertsorozat két hónapig tartott, majd ugyanabban az évben egy ráadás körrel is megfejelték. Ezúttal a nyár folyamán járja majd végig a kontinenst, és az ősz elején, szeptemberben 6-án érkezik Budapestre, a SYMA Rendezvénycentrumba. A koncertre ülő és állóhelyek is kaphatóak, ráadásul az első 1000 vásárló még az elővételi árnál is olcsóbban, 8990 forintért juthat hozzá belépőjéhez. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint a www.ticketportal.hu oldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.


a GoProduction bemutatja:
2009. szeptember 6., vasárnap 20 óra (kapunyitás: 19 óra)
Budapest, SYMA Rendezvényközpont
Anastacia koncert
Belépő: állóhely 9.990 Ft, az első 1000 db. 8.990 Ft.
ülőhelyek: 10.990-12.990 Ft
VIP ülőhelyek vendéglátással: 22.990 Ft

Kapcsolódó weboldalak: