2009. április 16.

A Tankcsapda is megnézi a Scorpions koncertjét – luxusmercivel utaznak a hardrock nagyöregjei


Már csak pár nap van hátra a Scorpions budapesti koncertjéig. A helyszínre április 21-én 19 órától juthat be a közönség, méghozzá a SYMA Csarnok két bejáratánál elhelyezett forgókapukon keresztül, amelyek a belépőjegyeken található vonalkód segítségével engedik át az érkezőket. Elsőként a brazil megatorok, André Matos felvezető koncertjét élvezhetjük. A főhősök, vagyis a Scorpions ezt követően foglalják el a színpadot, és a monstre show egyik tetőpontjaként az Omega két tagja, Kóbor János és Molnár György is feltűnik majd, néhány közös dal erejéig.

A koncert nézői között a Tankcsapda is ott lesz – a zenekar éppen a tavaszi turnéja közepén jár, de ezt a bulit nem akarják kihagyni. Lukács Laci fiatalkora óta nagy rajongója a csapatnak, és az újabb lemezeket ugyanúgy szereti, mint a régi nagy klasszikusokat. Két éve még Pozsonyba is elutazott, hogy láthassa az akkor éppen ott koncertező Skorpiókat.

Hőseink amúgy nem csak a színpadon nyújtják a maximumot, hanem a koncert előtt is mindenből a legjobbat kapják, s persze német minőségben: a Scorpions-t a német nemzeti légitársaság repíti a magyar fővárosba, s a repülőtéren a Pappas Auto Mercedes-flottája várja Klaus Meine-éket, így a német autógyár legújabb luxuslimóival jutnak majd el szálláshelyükre, a város egyik legelegánsabb Duna-parti szállodájába.

A koncertre állójegyek még kaphatóak, akár üdülési csekk vagy kultúra utalvány ellenében is, ráadásul elővételben 1000 forinttal olcsóbban, mint a helyszínen. Sőt, néhány ülőhely és VIP jegy is felszabadult, így ezek is elérhetőek a Ticketportal országos jegyiroda-hálózatában, valamint a www.ticketportal.hu oldalon. A VIP jegyet vásárlókat a rendezvény alatt korlátlan étel- és italfogyasztási lehetőséggel várja a SYMA Csarnok étterme.

Az EPG Music és a GoProduction bemutatja:
2009. április 21., kedd 19 óra
Budapest, SYMA Sport és Rendezvénycentrum
Scorpions koncert
Különleges vendég: Omega (Kóbor János, Molnár György)
Előzenekar: André Matos Band
Belépő: állóhely elővételben 9990 Ft, a helyszínen 10.990 Ft.
Last minute ülőhelyek csak elővételben: 10.990-12.990 Ft.
Last minute VIP helyek vacsorával csak elővételben: 22.990 Ft.
Üdülési csekk elfogadás: Agentura Adventure Utazási irodák (Pólus Center, ill. IV. ker., Lakkozó utca 20.)

Kapcsolódó weboldalak: