2010. április 7.

Vágtázó Csodaszarvas: koncert most pénteken!


Különleges vendégzenésszel egészül ki Grandpierre Atilla aranylemezes együttese

Most pénteken, április 9-én az A38 Hajón veszi át aranylemezét a Vágtázó Csodaszarvas. Persze nem ez lesz a legfontosabb történés a rajongók szempontjából, hanem az a frenetikus hangulatú koncert, melyet Grandpierre Atilla zenekara ad majd. Erre az estére kiegészülnek egy különleges vendéggel: Báthory Lóránt trombitán és xilofonon játszik majd, a VCSSZ előtt pedig a Moon and the Nightspirit is hallható majd.

Grandpierre Atilla így nyilatkozott az április 9-ei fellépés kapcsán: „A Vágtázó Csodaszarvas zenekar kétórás koncertje fergetegesen táncos, sámánisztikus és pszichedelikus számokból áll majd. A hét vadonatúj számból három mágikus, csodálatosan rendkívüli szerzemény, négy pedig fergeteges, népzenei elemekből megelevenedő élményzuhatag: Csűrdöngölő, Tábortűznél, Hópehely, Csillaglovaglás, Erőtadó ének, Éjféli varázs, Észveszejtő forgatag! Az új lemezre szánt dalokat régi nagy sikerek kísérik.

Egy meglepetés: különleges vendégzenész játszik a zenekarral, Báthory Lóránt személyében! Lóránt a St.Art szimfonikus zenekar karmestere, egyben ütőhangszeres és trombitás. Először vendégszerepel a Vágtázó Csodaszarvasban – olyan hangszereken, amelyek az eddigi koncerteken-lemezeken még nem szólaltak meg. Terveink szerint a jövőben a 20-40-60 fős (alkalomtól függő létszámú) St.Art szimfonikus zenekar is kiegészíti a Vágtázó Csodaszarvas csapatát, legalább egy koncert erejéig.

Az április 9-ei estére jegyek még kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, az A38 hajón és a Wave lemezboltban, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

2010. április 9., péntek 20 óra
Budapest, A38 Hajó
Vágtázó Csodaszarvas, The Moon and the Nightspirit koncertek
Belépő: elővételben 2400 Ft, a helyszínen 2900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

Hallgatnivaló, látnivaló: