2007. február 28.

MetalMania - találkozz személyesen is kedvenc zenekaroddal!


A március 23-ai MetalMania fesztivál programja idén sem csak koncertekből áll, hiszen a szervezők tervei szerint a három külföldi zenekar autogrammokat is oszt majd a fellépések előtt, sőt: 3-3 szerencsés nyertes a színpad mögé is bejuthat, ahol személyesen találkozhat a Testament, a My Dying Bride vagy a Korpiklaani tagjaival.

Véglegessé vált az idei MetalMania programja: a koncertek kezdési időpontja már olvaható a fesztivál weboldalán, a www.negativeart.hu/metalmania címen. A finn Korpiklaani bő egyórás műsorral készül, az amerikai Testament és a brit My Dying Bride - mely a nemrég bekövetkezett tagcserék miatt két új taggal érkezik Budapestre - pedig teljes programot, vagyis nagyjából 80 percet játszik majd.

Csakúgy mint tavaly, a külföldi fellépők idén is szervezett körülmények között osztanak majd autogrammot a rajongóknak, így érdemes néhány albumot, plakátot vagy más dedikálásra váró relikviát is magunkkal hozni. Ezeket persze a helyszínen is beszerezhetjük majd, hiszen a Hammer standnál fesztiválpólók, CD-k és sok egyéb apróság is kapható lesz majd az Almássy Téri Szabadidőközpontban.

A legszerencsésebbek a színfalak mögé is bekukkanthatnak, hiszen a szervezők igyekeznek rávenni a sztárcsapatokat arra, hogy 3-3 igazán fanatikus rajongójukkal személyesen is elbeszélgessenek a koncert előtt. Aki szívesen találkozna a Korpiklaani, a Testament vagy a My Dying Bride tagjaival, annak nincs más dolga, mint hogy elővételben megváltott jegyének sorszámát és nevét március 15-ig elküldje a press@negativeart.hu címre, értelemszerűen egy "Testament", "Korpiklaani" vagy "My Dying Bride" tárgyú levélben.

A fesztiválra szóló belépőjegyünket országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon szerezhetjük be. A fesztiváljegy az egy héttel korábban, március 16-án zajló "MetalMania Kisszínpad" nevű rendezvényre is érvényes: ekkor öt hazai zenekar, köztük a Korog és a Casketgarden lép majd fel a Kultiplexben.

MetalMania Fesztivál
2007. március 23., péntek 14.00 óra
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont
Testament, My Dying Bride, Korpiklaani, Obiat, Remorse, Watch My Dying, Cadaveres, Wackor, Sin Of Kain koncertek
Belépő: 7000 Ft.

"MetalMania Kisszínpad"
2007. március 16., péntek 18.00 óra
Budapest, Kultiplex
Korog, Casketgarden, Stonedirt, Ad Astra, Remembering The Steel (Pantera Tribute) koncertek
Belépő: 1500 Ft, illetve MetalMania belépővel ingyenes!

Kapcsolódó weboldalak: