2012. november 19.

Kreator, Morbid Angel, Nile: videóüzenet a csütörtöki fellépőktől

Már csak pár nap és Budapestre érkezik az év egyik legütősebb extrém metal turnéja, melyen a Kreator, a Morbid Angel, a Nile és a Fueled By Fire vesz részt. Budapesten a Pecsa Music Hallban, 17 órás kapunyitást követően nézhetjük meg a bandákat november 22-én, addig is pedig alább láthatók a csapatok személyes videóüzenetei a rajongók számára.


Javában zajlik már a Kreator és a Morbid Angel közös turnéja, melyen a német thrasherek és az amerikai death metal óriások egyenrangú fő fellépőként szerepelnek, azaz teljes hosszúságú, 75-75 perces műsort adnak elő. A turnén szintén előkelő szerep jut a death metal egyiptológusaiként ismert amerikai Nile legénységének, a tehetséges, egy generációval fiatalabb Fueled By Fire thrasherei pedig a nyitózenekar koránt sem hálátlan szerepét vállalták magukra.

A bandák a koncertről koncertre hömpölygő turnéfolyamban arra is találtak rá módot, hogy személyes meghívót küldjenek a budapesti rajongóknak: az alábbiakban láthatóak a videók.
Mille Petrozza, Kreator:

A Morbid Angel és a Nile dobosának közös üzenete:

Karl Sanders, Nile:


Fueled By Fire:

Fontos információ az érkezőknek, hogy - köszönhetően a fellépők számának, és a két fő zenekar hosszabb koncertjének - a Pecsa kapuit már 17 órakor megnyitják, érdemes tehát ekkor érkezni. A koncertre jegyek még elővételben, valamint a helyszínen is kaphatók majd!

a Hammer Concerts bemutatja:
2012. november 22., csütörtök 17 óra
Budapest, Pecsa Music Hall
Kreator, Morbid Angel, Nile, Fueled By Fire koncertek
Belépő: elővételben 5999 Ft, a helyszínen 6999 Ft.
Jegyek kaphatók az ismert rockboltokban, a Ticketportal hálózatában és a metalshop.hu-n.

Tervezett program:
Feled By Fire 17.45 - 18.15
Nile: 18.30 - 19.15
Morbid Angel: 19.45 - 21.00
Kreator: 21.30 - 22.45

Kapcsolódó weboldalak: