2013. augusztus 22.

Death By Metal Festival: Kataklysm, Fleshgod Apocalypse a Dürer Kertben

Hagyományteremtő tervekkel indítja útjára jövőre a Hammer Concerts a Death By Metal fesztivált. Az először 2014. február 1-jén, a Dürer Kertből jelentkező rendezvényen a műfaj számos hazai és nemzetközi képviselője mutatja meg magát - az első visszaigazolt fellépők a Kataklysm, a Krisiun és a Fleshgod Apocalypse.

Waiting For The End to Come – ezzel a semmi jót nem sejtető fantázianévvel hirdette meg 2014-es európai turnéját a Kataklysm. A több mint 20 éve működő kanadai death metal egység a szélvészgyors, kompromisszumok nélküli death metal élvonalbeli képviselője, és hazánkban is jól ismert. A turnén velük tart a műfaj brazil nagyágyúja, a Krisiun is, akik szintén nem szorulnak bemutatásra rendszeres hazai szerepléseiknek köszönhetően. Szintén visszatérő, és kedvelt csapat a az olasz Fleshgod Apocalypse, akik technikás, szimfonikus elemekkel tűzdelt death metalt játszanak.

A három banda fellépésére Budapesten egy nagyobb rendezvény, az első Death By Metal Festival keretében kerül sor, ahol számos további zenekar játszik majd. A fesztiválra február 1-jén kerül sor a Dürer Kertben - további információk, jegyárak egyelőre nem ismertek, de hamarosan ezekre is fény derül, elsőként a Hammer Concerts Facebook oldalán.

a Hammer Concerts bemutatja: I. Death By Metal Festival
2014. február 1., szomat
Budapest, Dürer Kert
Kataklysm, Krisiun, Fleshgod Apocalypse koncertek + további zenekarok

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.facebook.com/hammerconcerts
https://www.facebook.com/events/200314446797070/