2013. március 25.

Alestorm: Sabaton jeggyel akár ingyen is bejuthatunk a koncertre

Most kedden érkezik Budapestre a skót Alestorm, a kanadai Ex Deo és az ausztrál Lagerstein közös turnéja, és a budapesti, a Club 202-ben tartandó koncerttel kapcsolatban több last minute hír is nyilvánossá vált.


Negyedik fellépőként szerepel a március 26-ai estén a Bornholm. A hazai dallamos blacker csapat csatlakozásával lényegében a fél Paganfestet nézhetik meg a kilátogatók, mert ez az utazó turné ugyan idén elkerülte hazánkat, de az ott játszó nyolc bandából négy, köztük a headliner Alestorm, valamint az Ex Deo és a Lagerstein (akiknek új albuma letölthető a http://www.lagerstein.com oldalról) is ott lesz a Club 202-ben.

A múlt heti Sabaton koncert látogatói akár ingyen is belóghatnak erre a bulira. Ehhez nem kell mást tenniük, mint magukkal hozni a múlt pénteki Sabaton jegyet, és találni valakit, aki már rendelkezik belépővel az Alestorm koncertre – ha ezzel a baráttal közösen érkezünk, akkor ingyen tudunk bejutni a Club 202-be. Ahol pontos és korai kezdés várható: a 18 órás kapunyitást követően már fél hétkor kezd az első zenekar, és a tervek 22:40-kor az utolsó koncert is véget ér, így a másnap munkába vagy iskolába igyekvők is elérik még az utolsó buszokat.

a Hammer Concerts bemutatja:
2013. március 26., kedd 18 óra
Budapest, Club 202
Alestorm, Ex Deo, Lagerstein, Bornholm koncertek
Belépő: elővételben 3499 Ft, a helyszínen és a Ticketportal hálózatában 3999 Ft.
Jegyek kaphatók az ismert rockboltokban, a Ticketportal hálózatában és a metalshop.hu-n

Kapcsolódó weboldalak: